Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین‌نیوز | 

مسئول روابط عمومی کارخانه ایران‌خودرو و مسئول روابط عمومی کارخانه سایپا درباره گران‌شدن محصولات این کارخانه‌ها توضیحاتی ارائه دادند.

به گزارش تین نیوز به نقل از خبرنگاران جوان، ریزش قیمت خودرو درست در اواخر تیرماه سوژه داغ بحث ایرانی‌ها در فضای مجازی شد. جهش‌های عجیب‌وغریب قیمت خودرو در سال ٩٧ قدرت خرید بسیاری از مشتریان را پایین آورد، به‌طوری که فعالان بازار به رسانه‌ها گفتند دوباره بازار پراید و خودرو‌های تصادفی و دست دوم داغ شده است، زیرا توان خرید بسیاری از مشتریان ایرانی ریزش داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در پایان نخستین ماه تابستان ٩٨، اما قیمت خودرو ناگهان ریزشی شد و بهای برخی از انواع خودرو‌های داخلی حتی بین ١٠ تا ٣٠‌میلیون تومان کاهش را تجربه کرد. رضا رحمانی، وزیر صنعت اعلام کرد که علت کاهش قیمت خودرو تکمیل و عرضه خودرو‌های ناقص کف کارخانه به بازار است.

پیش از این اعلام شده بود که چیزی حدود ٢٠٠‌هزار خودروی ناقص کف کارخانه‌ها وجود دارد که تا پایان تابستان امسال تکمیل و به بازار عرضه می‌شود. او گفته بود عرضه این خودرو‌ها به بازار نقش مهمی در کاهش قیمت‌ها خواهد داشت. در این میان ایران خودرو پیشرو‌تر از سایپا چیزی حدود ٧٠ تا ٨٠‌درصد خودرو‌های ناقصش را به بازار عرضه کرد و به همین دلیل ریزش قیمت درباره بهای خودرو‌های ایران‌خودرو شدیدتر بود.

با این حال ریزش قیمت‌ها دیری نپایید و درست از اواسط هفته گذشته قیمت‌ها دوباره افزایشی شد. خبر‌ها حاکی از آن بود که قیمت کارخانه‌ای انواع خودرو بالا رفته است و همین موضوع روی قیمت بازار آزاد تاثیرگذار بوده است؛ موضوعی که البته خودروساز‌ها زیر بار آن نرفتند.

این در حالی است که تمام جداول منتشر شده از قیمت کارخانه‌ای خودرو در هفته گذشته نشان می‌دهد که سیر افزایش قیمت‌ها از اواسط هفته گذشته اتفاق افتاده است، اما خودروسازان جداول منتشر شده در رسانه‌ها را تکذیب کرده و اعلام می‌کنند که قیمت هایشان همان آخرین قیمت‌های اعلامی موجود در سایت شان است و این نرخ‌ها هیچ گونه افزایشی نداشته است.

آن‌ها تفاوت قیمت‌ها در ابتدا و انتهای هفته را به اختلالات سایت اطلاع رسانی شان نسبت می‌دهند. این در حالی است که بازار آزاد مبنا را به افزایش قیمت گذاشته و بدون توجه به توضیح خودروسازان دوباره قیمت‌ها را بالا برده است.

افت ٣٠‌درصدی قیمت خودرو در هفته پایانی تیر

در هفته آخر تیرماه، قیمت انواع خودرو تا حدود ٣٠‌درصد کاهش داشته است. سعید موتمنی، رئیس اتحادیه فروشندگان خودرو با اعلام این موضوع گفته بود: «در هفته آخر تیرماه خودرو ۲۰۶ تیپ ۵ از ۱۳۵‌میلیون به ۸۸‌میلیون رسیده و ۲۰۶ v ۸ صندوقدار به ۸۸.۵، ۲۰۶ تیپ ۲ به قیمت ۷۷‌میلیون تومان، سمند lx به قیمت ۷۵‌میلیون تومان عرضه شده است.»

او درخصوص قیمت خودرو‌های مونتاژی در بازار هم گفته بود: «چانگان به قیمت ۱۷۰‌میلیون تومان، پژو ۲۰۰۸ به قیمت ۳۰۵‌میلیون تومان و سراتو سایپا ۲۹۰‌میلیون تومان به فروش رسیده است.»

موتمنی همچنین توضیح داده بود: «اگر عرضه به شکل فعلی ادامه یابد تا یک ماه آینده به قیمت‌های دی ماه سال ۹۷ خواهیم رسید، درحالی‌که با اعلام تعیین قیمت خودرو ۵‌درصد کمتر از حاشیه بازار، شرکت‌های خودروساز ورودی بازار را بسته و با کاهش عرضه سبب افزایش قابل توجه قیمت این کالا شده‌اند.»

او با اشاره به این‌که شرکت‌های خودروساز نیز باید قیمت پایه خودرو‌های خود را کاهش دهند، ادامه داد: «خودروسازان بدون دلیل قیمت خودرو‌های خود را افزایش داده‌اند، بنابراین باید آن را دوباره به قیمت‌های تعیین شده در دی ماه بازگردانند.»

سیر صعودی دوباره قیمت خودرو

اما این اتفاق دیری نپایید و قیمت خودرو دوباره از اواسط هفته گذشته سیر صعودی گرفت. تسنیم درهفته گذشته نوشت: براساس تصمیم جدید ایران‌خودرو قیمت چهار محصول این شرکت افزایش یافت. در قیمت‌های جدید محصولات ایران‌خودرو برای دنا پلاس تیپ یک قیمت ١٢٠‌میلیون و ١١٩‌هزار تومان درنظر گرفته شده است.

قیمت جدید رانا lx هم ٧١‌میلیون و٣٣٠‌هزار تومان تعیین شده است. این محصول هم پیش از ٦٧‌میلیون و ٤٤٠‌هزار تومان به فروش می‌رسید. البته برای مشتریان خودروی رانا lx که این محصول را به صورت پیش‌فروش با موعد تحویل اردیبهشت ٩٨ ثبت‌نام کرده بودند هم ٣‌میلیون و ٧٥٠‌هزار تومان تخفیف در نظر گرفته شده که این میزان تخفیف برای ماه‌های بعد (خرداد و تیرماه) کمتر خواهد شد.

علاوه بر این قیمت جدید پژو ٢٠٦ صندوقدار هم از ٨٠‌میلیون و ٧٥٠‌هزار تومان به ٨٧‌میلیون و ٨٠٠‌هزار تومان رسیده است، البته برای مشتریانی که این محصول را به صورت پیش‌فروش با موعد تحویل اردیبهشت‌ماه ٩٨ ثبت‌نام کرده‌اند هم، ٦‌میلیون و ٦٠٠‌هزار تومان تخفیف درنظر گرفته شده که این میزان تخفیف برای ماه‌های بعد (خرداد و تیرماه) کمتر خواهد شد.

پژوپارس هم از ٧٨‌میلیون و ٣٣٨‌هزار تومان به ٨٦‌میلیون و ١١٠٠‌هزار تومان رسیده است. براساس اعلام شرکت برای مشتریانی که این محصول را به صورت «پیش‌فروش» با موعد تحویل اردیبهشت‌ماه ٩٨ ثبت‌نام کرده‌اند، مبلغ ٧‌میلیون و ٣٠٠‌هزار تومان تخفیف درنظر گرفته شده که این میزان تخفیف برای ماه‌های بعد (خرداد و تیرماه) کمتر می‌شود.

گفته شد سایپا هم قیمت انواع خودرو‌های خود را بین ٥٠٠‌هزار تا دو‌میلیون تومان افزایش داده. این موضوع قیمت انواع خودرو را در بازار آزاد دوباره جهشی کرد.

سوءتفاهم شده است

در یکی دوهفته اخیر شاهد کاهش قیمت خودرو در بازار آزاد بودیم. این اتفاق نوید این را می‌داد که قیمت خودرو‌ها منطقی می‌شوند و آرامش و ثبات به این بازار برمی‌گردد. این درحالیست که چند روز پیش خبری مبنی بر گران‌شدن دوباره محصولات سایپا و ایران‌خودرو منتشر شد.

همین موضوع تأثیر خود را روی قیمت‌های بازار آزاد گذاشت و خودرو باز هم گران شد. البته ساعاتی بعد از انتشار خبر گران‌شدن دوباره محصولات ایران‌خودرو، هر دو کارخانه خودروسازی با انتشار اطلاعیه‌ای گران‌شدن خودرو‌های کارخانه‌ای را تکذیب کردند.

شرکت ایران‌خودرو اعلام کرد با توجه به مکانیزه‌بودن صدور دعوتنامه در ایران‌خودرو به علت به وجود آمدن ایراد نرم‌افزاری، تعداد اندکی از دعوتنامه‌های ارسال‌شده با بهایی مغایر با قیمت مصوب شرکت صادر شده که این تعداد دعوتنامه نیز در اسرع‌وقت اصلاح و مجددا ارسال خواهد شد. شرکت سایپا هم اعلام کرد هیچ‌کدام از محصولات خود را گران نکرده و قیمت‌ها طبق روال گذشته خواهند بود.

حسینی، مسئول روابط عمومی کارخانه ایران‌خودرو درباره گران‌شدن محصولات این کارخانه می‌گوید: «همان روزی که خبر گران‌شدن محصولات ایران‌خودرو منتشر شد، ما با صدور اطلاعیه‌ای این موضوع را تکذیب کردیم. در واقع هیچ افزایش قیمتی نداشتیم و باز هم تأکید می‌کنیم که خبر منتشرشده خطای سیستم بود، نه چیز دیگر. محصولات ایران‌خودرو با همان قیمت قبل به فروش می‌رسند و اگر تغییری در قیمت خودرو‌های بازار آزاد اتفاق افتاده، ربطی به افزایش قیمت محصولات کارخانه‌ای ندارد، چون قیمت محصولات ما افزایش نداشته است.»

از طرف دیگر، لطفی‌نیا، مسئول روابط عمومی کارخانه سایپا هم بالارفتن قیمت محصولات این کارخانه را تکذیب کرده و می‌گوید: «همانطور که هفته گذشته تأکید کردیم هیچ افزایش قیمتی نداشته‌ایم، باز هم اعلام می‌کنیم که محصولات سایپا گران نشده و با همان قیمت سابق به فروش می‌رسند. هیچ مستنداتی برای این‌که نشان دهد کارخانه سایپا محصولات خود را گران کرده، وجود ندارد و ما رسما اعلام می‌کنیم که هیچ افزایش قیمتی نداشته‌ایم.»

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: ایران خودرو سایپا قیمت خودرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۳۴۲۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت خودرو امروز ۱۷ اردیبهشت + جدول

قیمت محصولات ایران‌خودرو و سایپا در بازار اعلام شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، بازار خودرو امروز _دوشنبه هفدهم اردیبهشت_نسبت به روزهای گذشته نوسان چندانی ندارد، بیشتر خودروهای داخلی و مونتاژی تغییر قیمتی تجربه نمی‌کنند، اما در این میان برخی از محصولات بازار با افت‌وخیز ناچیز همراه شدند.

اطلس یکی از جدیدترین محصولات سایپا امروز سه میلیون تومان ارزان‌تر شده و با نرخ ۵۸۵ میلیون تومان خرید و فروش می‌شود.

شاهین G با سانروف خودروی رده بالای این شرکت نیز افت هفت میلیون تومانی را به ثبت رسانده و با ۷۵۷ میلیون تومان به فروش می‌رسد.

پژو پارس معمولی یکی از محبوب‌ترین‌های بازار داخلی امروز رکورد افزایش قیمت را زد و ۲۸ میلیون تومان گران‌تر از روز گذشته و با ۶۹۴ میلیون تومان معامله می‌شود.

تارا اتوماتیک V۴ یکی از سدان‌های لوکس ایران خودرو در بازار داخلی‌ها نیز امروز پنج میلیون تومان افت قیمت داشته و با یک میلیارد و ۱۴۵ میلیون تومان خرید و فروش می‌شود.

بر این اساس در گروه محصولات ایران‌خودرو وانت آریسان با قیمت ۴۵۰ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان، سورن پلاس (فول) با قیمت ۷۴۸ میلیون تومان، سورن پلاس موتور XU۷P با قیمت ۶۴۰ میلیون تومان، سورن پلاس دوگانه‌سوز ۷۹۴ میلیون تومان، دنا پلاس (تیپ ۱) با قیمت ۸۳۳ میلیون تومان، دنا پلاس توربو اتوماتیک (ارتقا) یک میلیارد و ۴۸ میلیون تومان، پژو پارس ۶۹۳ میلیون تومان، پژو پارس سفارشی ۷۳۲ میلیون تومان، پژو ۲۰۷ موتور TU۳( ارتقا) با قیمت ۶۶۷ میلیون تومان، پژو ۲۰۷ دنده‌ای هیدرولیک ۷۵۹ میلیون تومان، پژو ۲۰۷ اتوماتیک ۹۲۳ میلیون تومان، رانا پلاس ۶۳۵ میلیون تومان، تارا دستی (ارتقا) ۸۰۷ میلیون تومان، تارا اتوماتیک V۲ به قیمت ۹۸۲ میلیون تومان، هایما اس ۷ (S۷) با قیمت یک میلیارد و ۶۸۰ میلیون تومان، هایما ۷X با قیمت یک میلیارد و ۷۸۵ میلیون تومان به فروش می‌رسد.

در محصولات سایپا نیز ساینا S با قیمت ۴۴۷ میلیون تومان، ساینا S دوگانه‌سوز ۴۵۷ میلیون تومان، کوییک اتوماتیک ۵۳۹ میلیون تومان، کوییک S به قیمت ۴۳۶ میلیون تومان، سایپا ۱۵۱ با قیمت ۳۴۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان، وانت زامیاد (رادیال) با قیمت ۵۸۷ میلیون تومان، پیکاپ کارون ۸۴۵ میلیون تومان و چانگان CS۳۵ تیپ ۲ با قیمت یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان مبادله می‌شود.

قیمت خودروهای مونتاژی

در بازار خودروهای مونتاژی و وارداتی نیز نوسان زیادی دیده نمی‌شود.

ام‌وی‌ام X۲۲ پرو دستی یکی از ارزان‌ترین کراس‌اوورهای مونتاژی بازار، تغییری ندارد و با همان نرخ ۹۵۸ میلیون تومان به فروش می‌رسد.

جک S۵ نیوفیس محصول محبوب کرمان موتور نیز امروز تغییر قیمتی نداشته و به قیمت یک میلیارد و ۶۸۵ میلیون تومان خرید و فروش می‌شود.

ام‌وی‌ام X۵۵ Pro کراس‌اوور مونتاژی مدیران‌خودرو محصول پرحاشیه این روزهای بازار است که ۲۲ میلیون تومان نسبت به روز گذشته ارزان‌تر شده و با یک میلیارد و ۵۸۸ میلیون تومان معامله می‌شود.

هونگچی H۵ محصول وارداتی و لوکس گروه بهمن به شمار می‌رود که امروز با افت ۹۵ میلیون تومانی، رکورد کاهش قیمت را در بازار نصیب خود کرد و به کانال پنج میلیارد و ۱۴۵ میلیون تومان رسید.

بر این اساس X۲۲ پرو دستی با قیمت ۹۵۸ میلیون تومان، X۳۳ کراس (دستی) با قیمت یک میلیارد و ۸۰ میلیون تومان، آریزو ۵ اسپورت با قیمت یک میلیارد و ۴۲۶ میلیون تومان، تیگو ۷ پرو پرمیوم ۲ میلیارد و ۱۰۵ میلیون تومان، تیگو ۸ پرو (هیبرید) ۳ میلیارد و ۱۲۰ میلیون تومان، فونیکس FX (۱.۶) با قیمت دو میلیارد و ۳۶۰ میلیون تومان، جک J۴ با قیمت ۸۴۲ میلیون تومان، جک S۳ با قیمت یک میلیارد و ۲۴۳ میلیون تومان، کی‌ام‌سی T۸ با قیمت یک میلیارد و ۶۵۳ میلیون تومان، کی‌ام‌سی J۷ با قیمت یک میلیارد و ۸۳۰ میلیون تومان، رسپکت ۲ به قیمت یک میلیارد و ۴۵۰ میلیون تومان، فیدلیتی (پنج‌نفره) یک میلیارد و ۸۸۵ میلیون تومان، دیگنیتی پرایم یک میلیارد و ۹۶۰ میلیون تومان و دیگنیتی پرستیژ با قیمت دو میلیارد و ۲۶۰ میلیون تومان خرید و فروش می‌شود.

کد خبر 750740

دیگر خبرها

  • ریزش بورس تا کی ادامه خواهد داشت؟
  • لونا GRE برقی ایران خودرو + مشخصات، عکس و قیمت Luna GRE EV
  • هونگچی EQM5 برقی بی ام کارز + مشخصات، عکس و قیمت Hongqi EQM5
  • بازار خودرو روی دور تند گرانی افتاد
  • قیمت خودرو امروز ۱۷ اردیبهشت + جدول
  • قیمت خودرو امروز ۱۷ اردیبهشت +جدول
  • عکس| امید نورافکن پیش از ماجرای جنجالی علیه پرسپولیس
  • قیمت تولیدات ایران‌خودرو در بازار +جدول
  • قیمت محصولات ایران‌خودرو یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳/ کدام خودرو امروز گران شد؟
  • قیمت خودرو امروز ۱۶ اردیبهشت +جدول